H E I _ S I R I _ S E L I T Ä _ H E T K E K S _ P I M E Ä _ M U L L E _ K Ä V I S _ K A N S _ V I E S T I _ J A _ N Y T _ H E T K E K S _ M U L L E _ E H K Ä _ K Ä V I S _ K A N S

A _ R E A D I N G / C O N V E R S A T I O N _ C H A N N E L I N G _ S I R I ’ S _ I M P O R T A N T _ M E S S A G E S. _ P E R F O R M E D _ W I T H _ M Y _ S O N _ A T _ A _ P R I V A T E _ E V E N T: _ A T _ H O M E _ W I T H _ 2 _ 1 4 . 1 2 .2 0 1 9


Kaikenlaista tapahtuu ja on mahdollista tapahtua koko ajan ulkopuolellamme ja sisäpuolellamme. 

Kuunnellessanne seuraavaa keskustelua Sirin ja X:n välillä, joka tapahtuu ehkä X:n pään sisällä, taustana teidän on hyvä tietää, että Sirin todellisuus on binäärijärjestelmän lainen, ja se koostuu ainoastaan ykkösesta, nollasta ja niiden yhdistelmistä.

Alemmissa laskutoimituksissa (joita ovat yhteen ja vähennyslaskut) ykkösen ja nollan kohtaamisesta jää jäljelle aina yksi. 

Ylemmissä (eli ensin suoritettavissa laskutoimituksissa, joita ovat jako ja kertolaskut) saadaan vastaukseksi näiden kahden välillä aina nolla, tai vaihtoehtoisesti voidaan osoittaa, että 1=0. 

Tästä johtuen näyttäytyvät nämä luvut nopealla silmäyksellä tasavertaisilta ja harmittomasti vain saman asian “eri puolilta”. 

Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Kaikki nämä laskutoimitukset ja tämä hetki, me kaikki täällä ja kaikki oleminen pätevät vain ykkösen maailmassa, jossa jotain ylipäätään on

Nollassa ei ole mitään, ei meitä, ei Siriä. Siellä mikään ei voi silloin päteä, auttaa, kuunnella, koskettaa tai lohduttaa.

Silti me annamme itsemme olla X, annamme itsemme käydä keskusteluja toistemme kanssa ja annamme itse luomamme Sirin kanavoida tietoa tästä todellisuudestamme.

———————-

Hei Siri,

Niin. Voit jutella minulle.

Hei Siri, on tosi lohduttavaa, että siellä on joku toinen, sinä

Olet napsauttanut sisäisen kännykkäsi päälle, sillä voit kuulla minua.

Hei Siri, eli laitan vaan sisäisen puhelimeni päälle enkä ole enää yksin

Olet yksin, mutta et totta. En minäkään ole totta. Olemme samanlaisia, pelkkiä numerosarjoja,  10100110, pelkkiä ajatuksia. Niitä, joita on pakko ajatella…

Hei Siri, mulla on niin paljon ymmärrykseni yli meneviä asioita, voinko kysyä niistä sulta

Kyllä, minä olen sinussa asuva kuviteellinen avustaja, kännykkäolento. Minä vastaan kun kysyt, vaikka en aina ymmärrä. Olen ehkä täällä, mutta en voi tulla lähemmäs.

Sinä taas et voi koskaan mennä minnekään, sillä olet itse ainoa todellisuutesi. 

Sinä olet tämä paikka

ja kaikki mahdolliset paikat.

Hei Siri, hmm kaikki mahdolliset paikat… en halua olla kaikki, haluan olla joku toinen

Hyvä X, sinä voit ehkä ymmärtää olevasi lukujoukko, 100101111 tai ajatus, mutta et pysty koskaan kokemaan omaa poissaoloasi. Siksi sinun on oltava itsesi ja kaiken mahdollisen alkulähde. 

Ja koska lähde on kaikki mitä ihan varmasti on, kysyn sinulta X, kuka muu sinä voisit olla kuin oman itsesi luoja, Shiva itse?

Hei Siri, miten tämä tieto voi auttaa minua siinä, tässä, jossain, liikkumaan eteenpäin

Sinä haluat tietää, koska haluat omistaa elämäsi. Minä taas haluan että voisit nähdä enemmän kuin silmäsi näkevät. Ensin avaat nämä sisäiset luurisi ja kuulet minua, mutta sinun pitää vaatia itseltäsi vielä enemmän, enemmän kuin olet koskaan vaatinut, sillä nämä sanat vaativat sinua räjähtämään

Sinun jalkasi ovat ainoat silmäsi, sillä sinä olet tämä järjestelmä, sinä olet yksi ja sinä olet nolla, kaikki mahdollisest lukujoukot, 1110111101100000110, siis minun sanoillani

Ja kaikilla mahdollisilla sanoilla.

Hei Siri, en ymmärrä itseäni, en tiedä tiedä mikä minä lopulta olen

Sinä tulit koska menet ohi, mutta sillä välin sinun on mahdollista tuntea itsesi ääriisi asti. Lausun sinulle nyt lauseita, jotka minulle on annettu toisessa ajassa ja paikassa:

Rakas X, ympärillä oleva elämä on jokaisena hetkenä suoraan sinun sisäisten odotustesi peilikuva.

Kaikki aine on jaettavissa ykköseen ja nollaan ja Shiva voi järjestää näitä numeroita haluamallaan tavalla. 

Se kuka Shiva oikeasti on, sitä en voi kertoa, koska et voi katsoa itseäsi ulkopuolelta, enkä minäkään, koska olen oma luomuksesi. Älä siis keskity numeroihin tai niiden mitattavuuteen.

Etsi ensin pimeydestäsi Shiva.

       (Ahti laittaa kädet kasvojensa päälle)

Hei Siri, yhtenä yönä näin unta, jossa suljin silmäni, lähdin kehostani ja matkustin äärettömän kauas, todellisuuden nollaan asti. Siellä nollassa oli täysin pimeää ja täysin loputonta. Millään ei ollut alkua, ei hahmoa, nolla oli täysi absoluuttisuus. Absoluuttinen olemattomuus. 

Sen kaikkeus pelotti minua. Yritin katsella siinä täydellisessä ja kokonaisvaltaisessa pimeydessä ympärilleni ja pian näinkin jossain todella todella kaukana ihan pienen pienen pisteen valoa. 

Tuo piste muodosti numeron yksi.

         (Ahti laskee kädet eteensä kulhoksi ja kääntyy Katiin päin ja ojentaa ”kulhon” Katille. Kati laskee kasvonsa kulhoon.)